perjantai 6. joulukuuta 2013

Jouluisia ajatuksia...

Joulu on ihastuttavaa aikaa... Olen mielenkiinnolla seurannut joululahjatoiveitanne. Lipastot taitavat olla kärjessä tilastossa, mutta todella monenlaista on ollut toivelistalla. Jos et ole vielä osallistunut arvontaan, niin ehdit vielä hyvin! Kurkkaa aiempi postaus ja laita toivetta tulemaan :)

Tänään sain "pystytettyä" joulukuusen, valkoisen sellaisen tietenkin. Kaapissa odottivat vanhat jouluvalot ja niissäpä oli tietenkin vihreä johto. Täytyy laittaa ostoslistalle uudet valkoisella johdolla mutta tällä mennään tämä joulu. Ei ne nyt pahasti häiritse kun on koristeet ja kaikki. Kuvassa eivät koristeet tosin paljon erotu kun ovat nekin valkoista, lasia ja höyhentä. Anna Nygård Designin ihanat joulupallot erottuvat kuitenkin hyvin. Luonnossa kuusi on tuossa vieressä aivan ihana, kuva ei ihan päästä kuusta oikeuksiinsa.

Seinällä kummitytön kaunis taulu ja taustalla ihka uudet torkkupeitto ja tyyny K-raudan mallistosta. Ovat muuten aivan uskomattoman pehmeät!

Jos olen laskenut oikein, niin toinen adventtisunnuntai on jo kohta tulossa. Kivat numerotuikkulyhdyt saavat kuitenkin palaa jo kaikki. Sisällä punaiset parafiinituikut.Nämä tuikkulyhdyt hankin jo pari viikkoa sitten. Kuvio pöydän pinnassa muuttui jännästi kameran linssin läpi, todellisuus on kuvaa kauniimpaa :) Sisällä valkoiset parafiinituikut.

Ihanaa Jouluun valmistaumista!

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti