lauantai 18. tammikuuta 2014

Upea Vuosi 2014!

Oli aivan upea joululoma! Vaikka tässä on jo muutama viikko tehty töitä sata lasissa, niin vieläkin mieltä lämmittää ihanan rentouttava loma jouluna. Yrittäjän oikeastaan ainoa kunnon loma on joulun pyhinä kun Suomi pysähtyy muutamaksi päiväksi. Mutta olipa kiva palata myös arkeen hyvän loman jälkeen :)

Ale on ollut käynnissä jo muutaman viikon ja hienosti on saatu varastoon vauhtia. Kevään uutuudet melkein jo kolkuttelevatkin jo oven takana. Extrafiilistä ovat luoneet viime päivinä tulleet monet positiiviset asiakaspalautteet. Niiden arvoa on vaikea sanoin kuvata, niin paljon iloa ja hyvää mieltä ne tuottavat! Yhdessä palautteessa miespuolinen henkilö kommentoi, että Hyvän Tuulen Puodin nimi voisi olla jopa ärsyttävä jos palvelu ei yltäisi samalle tasolle nimen kanssa. Onneksi oli yltänyt ja sehän tavoitteeni onkin, joka päivä!

Valokuvasin viikolla sisustuskuvia omassa kodissani ja osa näistä päätyy Etuovi.comin uuteen Inspiroidu osioon. Kuviin tulee linkit Puodin verkkokauppaan, jotta tuotteisiin tutustuminen olisi mahdollisimman helppoa. Siellä voit hakea inspiraarioita omaankin sisustukseesi!

Kurkataanpas nyt kuitenkin ensin meille :)

Eteisestä löytyy Askon kenkäkaapin päältä kätevä Phones-lokerikko ja uutuuslaatikko avaimille. Kaapin seinässä samettipintainen Don't worry -tarra. Phones-lokerikkoa on paljon kiitelty, suoraan sanoen oma puhelimeni on liimautunut kylkeeni joten ei se usein telineessä ehdi olla ;) Asiakkaiden sähköpostit kun tulevat suoraan siihen, niin on mukava reagoida kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Mutta siirrytäänpäs kylpyhuoneeseen...

Talo on tosiaan saneerattu vanhasta isosta puutalosta, joten myös vessassa on isot ikkunat. Välissä onneksi ikkunakalvot ja lisänä sälekaihtimet eli suihkussa voi käydä ihan huoletta. Ikkunaan laitoin Ihana keiju -tarran ja olen kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen.

Pesutornin sijaan ostin pesukoneen missä on kuivaustoiminto, on todella kätevä jos tilaa on rajallisesti! Method-sarjan metallipulloissa olevat pesuaineet ovat paitsi tyylikkään näköisiä myös todella tehokkaita. Uskomatonta, miten oikeasti ympäristöystävällinen tuote voi olla myös niin tehokas!Olohuoneen seinällä on kaunis Kukkiva oksa -tarra, tosin se on ollut siinä jo melkein vuoden joten ajattelin kevään aikana päivittää sen uuteen. Tämä on ehkä se paras sisustustarrojen ominaisuus sen ohella että ne ovat todella kauniita, ne on myös helppo vaihtaa! No joo, onhan tapettikin periaatteessa ihan helppo vaihtaa kun on homma hanskassa, mutta tarrojen kanssa ei tarvita edes mitään erityisosaamista :)Olohuoneen tv-pöydältä ei löydy televisiota, koska sitä ei ole asunnossa lainkaan. Ehkä sitten eläkepäivillä ;)Makuuhuoneen seinään sain viime viikonloppuna Summer-tarran, mikä oli oma joululahjatoiveeni joulukuun arvonnassa. Ja tykkään! Ja taas voisi korostaa miten helppoa on erityisesti tällaisten pienten kuvatarrojen asentaminen. Ne sai melkein vain heitellä seinään ja se on siinä :)

Siinä pieni kurkkaus Puodinpitäjän asuntoon, itselleni tämä on rakkain asunto tähänastisen elämäni varrella. Toivottavasti sait edes pienen ajatuksen siitä tunteesta!

Ja vielä vähän asiaa... Etuovi.comin Inspiroidu-osio on uutuus ja Puodin kuvatkin ovat vasta tulon päällä. Mutta minusta olisi mukava kuulla, mitä olet mieltä sivustosta! Onko sivusto sellainen mistä saat ideoita omaan sisustukseesi ja laitoitko sen suosikkeihisi tai muuten olet varma että palaat uudelleen kurkkaamaan mitä uutta sivustolle on päivitetty? Yhtä tervetulleita ovat positiiviset kuin negatiivisetkin kommentit. Olen muutaman kuukauden mukana ja sitten tsekataan kannattaako yhteistyötä jatkaa. Yrittäjä siis kiittää ja kumartaa kommenteista ja luonnollisesti laittaa joka kommentista kiitokset postiin :) Kun olet kommentoinut, laita viestiä kotiosoitteestasi mailiin piia@hyvantuulenpuoti.fi.

Ihanaa Uutta Vuotta 2014!

Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti