lauantai 1. maaliskuuta 2014

Maaliskuisia ajatuksia

Maaliskuun toinen päivä ja ainakin täällä Porissa on ihanan keväistä! Juuri kurkkasin säätiedotusta, eikä kahteen viikkoon ole tiedossa sen enempää lunta kuin pakkastakaan. Katupöly kun saadaan vielä kuriin, niin ah miten upeaa :)

Puodissa on vuosi lähtenyt käyntiin todella vauhdikkaasti ja uutuuksia tulee sisään kiihtyvällä tahdilla. Yrittäjän päivästä loppuvat auttamattomasti tunnit kesken, joten kaikki uutuudet eivät vielä ole ehtineet verkkoon asti, mutta tulossa on! Viikon 10 ajan Puodissa onkin käynnissä ale, jossa kaikki tuotteet ovat 15% alennuksessa. Touhukas viikko siis tiedossa!

Puhdas koti -tuoteryhmään sain laajan valikoiman uudenlaisia puhdistusliinoja, joiden tehoa olen itsekin tässä testaillut. Uusien puhdistusliinojen ideana on, että ne toimivat myös ilman erillisiä puhdistusaineita eli ovat käteviä käyttää ja erittäin ympäristöystävällisiä. Eihän kaikki lika tietenkään voi lähteä pelkällä liinan sipaisulla, mutta kyllä nämä perinteiset rätit voittavat mennen tullen. Ikkunaliinasetti esimerkiksi oli todella mainio! Isompi ikkunanpesu-urakka tosin itselläkin vielä odottaa innostuksen aaltoa ;)

Lemmikkituotteisiin saapui myös uutuuksia, jotka kuuluvat samaan tuoteperheeseen noiden puhdistusliinojen kanssa. Lemmikit-tuoteryhmän pääkuvassa poseeraava Bruno pääsee näitä testailemaan viikon päästä, katsotaan mitä hän on mieltä :)

Puhdistus- ja pesukinnas 16,90
 Turkin siistimiskinnas 25,00
 Lemmikkipyyhe kaksi eri kokoa, alkaen 25,00
Lemmikin matkasänky 39,00

Sen verran kurkistusta tulevaan, että Puoti laajentaa lasten lelu- ja sisustustuotteisiin melko vahvasti. Saksasta saapui takaovelle jo yksi kuorma ja ensi viikolla on tulossa lisää. Ihastuttavia juttuja, taidankin tästä siirtyä niiden pariin :)

Keväisin terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti