keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hyvän Tuulen Puoti Tampereelle!

Tänään laitoin nimeni vuokrasopimukseen liiketilasta Tampereen Verkatehtaankadulla! Ihan mieletön fiilis! :) Hyvän Tuulen Puoti siis laajentaa elokuussa Tampereen keskustaan. Kivijalkapuotien tulevaisuudesta on ollut mediassa paljon keskustelua, mutta tämä Puodinpitäjä uskoo vahvasti, että tästä tulee hyvä juttu! Myymäläpäällikkö Jenni Naskali palvelee Puodin asiakkaita täydellä sydämellä ja itsekin tulen ilman muuta teitä moikkaamaan!

Myymälän sisustuksen ja tuotevalikoiman suunnittelu on täydessä käynnissä, laminaatti on jo valittu ja ilmalämpöpumppukin tilattu (tilassa oli meinaan melko kuuma kun kävin siihen tutustumassa). Seinän väriä pitää hieman testailla, mutta porilaisille tuttu värimaailma myymälässä tulee säilymään. Tuotevalikoimassa haluamme tarjota kaikki suosikkituotteet ja muutaman herkun vielä siihen lisäksi. Tästähän voisinkin ideoida teille jotain arvontaa pikapuoliin.

Lämmin kiitos kuuluu kaikille uuteen myymälään kannustaneille, perheelleni ja erityisesti Hyvän Tuulen Puodin Tampereen myymäläpäällikölle Jenni Naskalille!

Herkistyen,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti