keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Hyvän Tuulen Sisustuskutsut

Historian ensimmäiset Hyvän Tuulen Sisustuskutsut järjestettiin eilen! Täytyy myöntää että jännitys oli käsinkosketeltavaa, mutta kutsut onnistuivat loistavasti ja ne ylittivät kaikki ennakko-odotukset myös myynnillisesti. Palaute oli erittäin positiivista ja saimme myös muutamia hyviä kehitysehdotuksia. Hyvän Tuulen Sisustuskutsut ovat uusi ja raikas tulokas kotikutsujen luvatussa maailmassa :) Tässä pieni kuvakollaasi kutsuilta. Mitäs pidät?Panostamme laajaan valikoimaan ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Haluamme lisäksi tarjota paljon vaihtoehtoja myös kotimaisissa tuotteissa! Kutsuilla on käytössä melkein 80 sivuinen kuvasto ja lisäksi koko Hyvän Tuulen Puodin valikoima on tilattavissa kutsujen kautta.

Hyvän Tuulen Puodin sisustuskutsuvastaava Jenni Naskali hoiti homman eilen hienosti kotiin ja nyt onkin aika etsiä jälleenmyyjiä koko Suomeen! Tarjoamme hyvät ansaintamahdollisuudet ja vapaat työajat sekä varmasti myyvän valikoiman. Innostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä Jenniin sähköpostilla jenni@hyvantuulenpuoti.fi tai puhelimitse 0445780401.

Haluatko järjestää kutsut? Tällä hetkellä se on mahdollista Tampereen seudulla. Tiedotamme jälleenmyyjäverkoston kasvamisesta facebookissa ja blogissa. Jos asut Tampereen seudulla ja haluat järjestää sisustuskutsut uusin tuulin niin ota yhteys Jenniin!

Ihanaa kesää!

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti