maanantai 7. heinäkuuta 2014

Asuntomessuosasto valmis!

Jyväskylän Asuntomessut aukeavat perjantaina! Pari päivää on ajettu Porin ja Jyväskylän väliä ja viimein osasto on valmis, mitäs sanot? :)Hyvän Tuulen Puodin messuosasto on Sisustustavaratalon yhteisosastolla messujen Sisustushallissa. Itse en siis valitettavasti ole paikalla, mutta käy kurkkaamassa messutarjoukset ja laita palautetta miten homma toimi osastolla!

Porista Jyväskylään on sen verran matkaa, että täytyy myöntää parin päivän edestakaisen ajelun täyden pakettiauton kanssa vähän imeneen mehut. Tavaran kantaminen ja esillelaitto on sinällään mukavaa puuhaa, mutta ei minusta tosiaan olisi rekkakuskia tullut isäni jalanjäljissä. Sen verran puudutti tuo ajaminen ;)

Puodin messualue on 16 m2. Ei siis kovin suuri, mutta melkoisesti oli järkkäämistä siinäkin. Näin ollen pistää pikkusen jännittämään tuo Tampereen myymälän pystyynlaitto, vaivaiset 100 neliötä! No, onneksi on ihana myymäläpäällikkö Jenni apuna. Tampereen myymälän katto on maalattu ja tällä viikolla seinät saavat uutta väriä. Ehkäpä jo ensi viikolla laminaatti lattiassa...

Ai niin, ja muutaman päivän on vielä asuntomessulippujen arvontakin käynnissä, vielä ehdit osallistua! Kurkkaa seuraava blogikirjoitus.

Messuterkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti