keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Tampereella tapahtuu!

Upea viikko! Tampereen tulevassa myymälässä on seinät maalattu ja laminaatti lattiassa, melkoinen muutos :) Eilen saatiin myös tarrat ikkunaan, mitäs pidät?Puodinpitäjä maalasi tänään tulevan myymäläpäällikön ja vanhempiensa kanssa hiki päässä keittiötä, vessaa ja tuulikaappia. Myös kalusteita saatiin kasattua kiitettävä määrä. Kohta on maalausprojektit valmiina ja pääsee niihin kivoihin hommiin eli tuotteiden esillelaittoon :)

Julkisivun tarroista tuli mielestäni tosi kivat ja tuulikaappia maalatessani kuulin kun moni jo kadulla kommentoi uutta myymälää.... Olen niin innoissani ja ylpeä tästä projektista!

Tapasimme myymäläpäällikkö Jennin kanssa tänään jo muutamia yhteistyökumppaneitakin! Sisustussuunnittelija löytyi, hänestä lisää tietoja myöhemmin. Kutsuvierastilaisuuteen ihanuuksia leipoo Mirva Nikkanen. Voit kurkata hänen blogiinsa osoitteessa http://www.kangasalansanomat.fi/blogi/muruseni/.

Haluatko kutsun Hyvän Tuulen Puodin Tampereen kutsuvierastilaisuuteen 20.8. eli juuri avajaisten aattona? Kerro miksi haluaisit mukaan kommentoimalla tätä postausta :)

Innostunein terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Olenkin jo tovin odotellut uutta tuulta Tampereelle sisustuskaupan suhteen. Nettikauppanne on jo itsestään ihana ja täynnä kauniita tuotteita. Maalaisromanttisen sisustuksen ystävänä uskon löytäväni kaupastanne kaikkea kaunista kotiin.
  Ja kuin kirsikka kakun päällä, tarjoatte myös sisustuskutsuja ��
  Entisenä porilaisena toivotankin liikkeenne tervetulleeksi Tampereelle. Täällä on hyvä olla ��

  VastaaPoista
 2. Kiitos aivan ihanasta viestistä Tiina! :) Vauhdilla koitetaan laittaa Puotia kuntoon!

  VastaaPoista