lauantai 30. elokuuta 2014

Uupunut, mutta onnellinen :)

Tampereen myymälä on nyt ollut auki vähän yli viikon ja täytyy sanoa, että en ole koskaan ollut mistään tekemästäni näin ylpeä! Projekti oli yllättävän rankka ja välillä jopa hermoja raastava. Läheiset joutuivat välillä ottamaan osansa stressipiikeistä, mutta loppujen lopuksi saimme ovet kunnialla auki torstaina 21.8! Tällainen siitä tuli :)Tuotteet saimme hyvin esille ja paikat kuntoon, mutta kassajärjestelmän kanssa olikin sitten toinen tarina ;) Osa tuotteista puuttui avajaispäivänä ja seuraavanakin järjestelmästä. Miten ne tunnit tuppaakin aina loppumaan vuorokaudesta kesken. Nyt sekin puoli on jo kunnossa ja paine on helpottanut. Mikä vapauttava tunne :)

Tamperelaiset ja muualtakin poikkeamaan tulleet ovat ottaneet meidät ihanasti vastaan, lämmin kiitos siitä! Myymäläpäällikköni Jenni on myymälässä palvelemassa arkisin ja itse hoidan lauantait sekä tavaralogistiikan :) Verkkokauppatoimitukset hoituvat edelleen Porista ja nyt toimituskuluton noutomahdollisuus on käytettävissänne Porin lisäksi myös Tampereelta!

Sydämestäni kiitos kaikille projektissa auttaneille, ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista! <3

Huomenna sunnuntaina en pitkästä pitkästä aikaa laita herätyskelloa soimaan...

Onnellisin terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

6 kommenttia:

 1. Pitää tulla käväseen joku päivä. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa että tree myymälä on viimein auki! Tiedänkin minne suuntaan seuraaville sisustusostoksille :) ihanaa! ♥

  VastaaPoista
 3. Koska Tampereelle on pitkä matka, käännyin verkkokauppanne puoleen. Toimitus oli ihan naurettavan nopea! :) Paljon kiitoksia päivää piristäneestä paketillisesta ihanuuksia.

  VastaaPoista
 4. Asioimme tänään täällä Tampereen myymälässä. Saimme mitä parhainta ja ystävällisintä palvelua, kiitos siitä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos ihanasta palautteesta, välitin Jennille terveiset :)

  VastaaPoista