perjantai 10. lokakuuta 2014

Puodinpitäjä kiitollisena

Vuosi on ollut täynnä muutoksia niin työelämässä kuin henkilökohtaisessakin elämässäni. Uuden liikkeen avaaminen Tampereella oli melkoinen rutistus ja avioero antoi paljon miettimisen aihetta. Tässä vaiheessa vuotta sydämessäni on kuitenkin ensimmäisenä kiitollisuus. Vuosi on antanut paljon ja tällä hetkellä tuntuu että palikat ovat oikeilla paikoillaan :)

Vähitellen Hyvän Tuulen Puoti suuntaa jo joulua kohti ja parin ensi viikon aikana takaovesta saapuu lavoittain joulutuotteita varastoon. Joulu tulee siis Puodinpitäjälle aina jo vähän ajoissa kun saan availla yli puoli vuotta sitten tehtyjen ennakoiden laatikoita! Mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään...

Tampereen uusi myymälä on saanut aivan upean vastaanoton, siitä suuri kiitos teille ihanat asiakkaat ja tottakai myymäläpäällikölleni Jennille! Tänään Tampereella aloitti myös tuore harjoittelijamme Emilia. Upea tapaus, sain Jenniltä palautteen :)

Välillä kannattaa pysähtyä hetkeksi ja miettiä mistä kaikesta voi olla kiitollinen, itselläni niitä asioita on tällä hetkellä paljon. Huomenna on Hyvän Tuulen Puodin pikkujoulut, hyvissä ajoin ennen jouluruuhkia. Ihana nauttia pitkästä aikaa vapaaillasta hyvässä seurassa.

Nauti Joulun odotuksesta!

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti