sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Joulua jo suunnitelmissa?

Mietimme perjantaina Puodilla harjoittelijamme Anniinan kanssa että koska oikeastaan olisi se oikea hetki laittaa joulua esille myymälään... Mitä sinä olet mieltä? Kerro mielipiteesi kommentoimalla blogia! Arvomme kaikkien kommentoineiden kesken 50 euron lahjakortin jouluostoksiasi varten! Saat kaksi arpaa kun kerrot myös mitä toivoisit jouluvalikoimaamme.

Jotenkin tuntuu että vielä on liian aikaista. Illat ovat vasta alkaneet pimetä ja vähitellen siirrytään kynttiläkauteen. Onkin ihana nauttia kodin tunnelmasta sohvalla pehmeän viltin alla kun kynttilät palavat...

Verkkokaupasta joulutuotteiden myynti on tosin lähtenyt jo vauhdilla käyntiin vaikka suurin osa tämän joulun uutuuksista on vasta matkalla Puotiin. Kerro nyt mielipiteesi ja toiveesi jouluvalikoimaamme!

Mites meillä muuten? Syksyn tullen olemme panostaneet erityisesti tuoreen Nukkekotimaailmamme rakentamiseen niin molemmissa myymälöissä kuin verkossakin. Uutuuksia on tulossa lähiviikkoina muutama sata kappaletta! Olen vasta itsekin päässyt sisään tähän huikeaan nukkekotitarvikkeiden maailmaan! Mitä kaikkea sitä onkaan tarjolla minikoossa ;)

Ihana Minihalin yrittäjä lähestyi minua ja innostuin valtavasti. Miten huikea keksintö tehdä paperista koottavia nukkekotitarvikkeita! Olin aivan myyty. Näitä löydät piakkoin sekä myymälöistä että verkkokaupasta, vain sorminäppäryys sekä liimaa ja sakset vaatimuksena upeisiin lopputuloksiin. No joo ja hitunen kärsivällisyyttä matkaan :)


Kuuntelemme herkällä korvalla toiveitanne uutuuksista valikoimaan ja syksyn aikana Puodin valikoima laajenee mm. Le Pere Pelletierin tuotteilla. Pyykkietikka on selvästi nyt the thing! Näitä saamme Ranskasta lokakuun loppupuolella.Maileg-perheemme on kasvanut hurjasti ja luonnollisesti myös joulun nisset ja nasset ovat Maileg-sarjasta tulollaan.

Tutut GreenGate ja Bukowski -perheet ovat myös syksyn tullen kasvaneet uutuuksilla.Joulusta haluan mainita vielä sen verran, että laadukkaat Shishi-joulukoristeet ovat jo matkalla Puotia kohti! Itselleni aivan uusi tuttavuus, odotan kuormaa mielenkiinnolla. Ainakin kuvissa näyttävät ihastuttavilta!

Eikä unohdeta tietenkään Puodin aluevaltausta "miesmarkkinoilla", uusi Man cave -tuoteryhmä tarjoaa sisustusideoita miehisempään makuun.Ja tässä kuvaa yhden poikamiesboxin seinältä, johon Mikki on jo matkannut punaisen Smegin viereen :)

Kerrothan jouluiset ajatuksesi 10.10. mennessä niin osallistut arvontaan. Odottelen innolla :)

Ihanaa syksyä!

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

45 kommenttia:

 1. Henkilökohtaisesti hankin joululahjoja pitkin syksyä, mutten pidä kuitenkaan varsinaisesta joulun esillepanosta liikkeissä liian aikaisin, en ainakaan ennen marraskuuta. Liian pitkät jouluesillepanot (vaikka vaihtuisivatkin) syövät mielestäni terää itse varsinaiselta sesongilta, joka kuitenkin keskittyy joulukuulle ja etenkin kahteen viikkoon ennen h-hetkeä.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni lokakuun keski-/loppupuoli olisi hyvä aika laittaa joulujutut esille. Ainakin itse alan etsimään joulukoristeita ja lahjavinkkejä jo ennen marraskuuta.

  Yankee Candlen joulutuoksuja toivon! :) Ja nuo joulukoristeet näyttävät muuten superihanilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yankee Candlen joulutuoksuja onkin jo varastossa ja uutuudet tulevat vielä syksymmällä :)

   Poista
 3. No ensinnäkin kerron kuinka iloinen olen Kekkonen ja GG tuoteryhmän saapumisesta putiikkiin...Le Pere Pelletieristä olenkin bloggailluut :) JDLn tuotteista olen ihan hullaantunut :) Jouluhörhönä olen jo ideoinut kattausta ja joulukortteja... Ehkä se ajankohta voisi olla...loka/marraskuun vaihde.. Joulukuun alussa alan jo koristella ja vaihtaa verhoja ja mattoja... Niistä pitää saada tovi nauttiakkin kun jotenkin jo uudeksi vuodeksi on koti siivottu joulusta ja alkaa vimmattu kevään ja valon odotus...

  VastaaPoista
 4. Lokakuun lopussa/marraskuun alussa ;) Toivoisin ihania jouluisia kynttilöitä ja tuoksuja :) kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 5. Vähitellen joulu alkaa olla mielessä ja lahjasuunnitelmia tehdään, kaupallinen joulu loka- marraskuun vaihteessa on hyvä ajankohta.

  VastaaPoista
 6. Minusta marraskuun alku on sopiva aika jouluiselle esiinpanolle. Silloin on jo (toivottavasti) talven kirpeyttä ilmassa ja joulun odotus alkaa lämmittää mieltä. :)

  Joulun valikoimaan toivoisin vanhanajan-tyylisiä tonttupatsaita, joita voisi myös laittaa pihaa koristamaan. :)

  VastaaPoista
 7. Minusta marraskuun alku on sopiva aika jouluiselle esiinpanolle. Silloin on jo (toivottavasti) talven kirpeyttä ilmassa ja joulun odotus alkaa lämmittää mieltä. :)

  Joulun valikoimaan toivoisin vanhanajan-tyylisiä tonttupatsaita, joita voisi myös laittaa pihaa koristamaan. :)

  VastaaPoista
 8. Minusta marraskuun alku on sopiva aika jouluiselle esiinpanolle. Silloin on jo (toivottavasti) talven kirpeyttä ilmassa ja joulun odotus alkaa lämmittää mieltä. :)

  Joulun valikoimaan toivoisin vanhanajan-tyylisiä tonttupatsaita, joita voisi myös laittaa pihaa koristamaan. :)

  VastaaPoista
 9. Minusta joulutuotteiden myynnin voisi aloittaa aikaisintaan lokakuun puolivälissä tai loppupuolella, ja korostaa vaikka aluksi enemmän kynttilöitä sekä talven tunnelmaa ja marraskuun alusta sitten joulufiilistä kunnolla :)

  Kaipaisin jouluvalikoimaanne jouluisia/talvisia ajatelmia, joita voisi pitää esillä vaikka koko talven (sisustustektien tyyliin) ja lasisia/läpikuultavia joulukuusen koristeita, unohtamatta aina yhtä ihania tuoksukynttilöitä :)

  VastaaPoista
 10. Lokakuun puolessa välissä olisi hyvä aika :)

  VastaaPoista
 11. Lokakuun loppu olisi sopiva aika

  VastaaPoista
 12. Lokakuun loppupuolella voisi olla hyvä aika laittaa joulujuttuja esille. Yleensä ihmiset ostavat jouluisia tavaroita ajoissa :) Itse tykkään ostaa joululahjoja pitkin syksyä, mutta teillä on valikoimissa ihania juttuja pitkin vuotta.

  Toivoisin valikoimaan joitakin erityisempiä jouluisia valoja, joita ei joka marketista löydy.

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Marraskuun alussa. Ihania kyntilöitä, valoja ja jotain pientä kivaa jouluksi.

  VastaaPoista
 15. Marraskuun alussa voisi joulu tulla pikkuhiljaa. Valikoimaan toivon kauniita sisustus valoja.

  VastaaPoista
 16. Marraskuun alussa olis hyvä aika laittaa joulua esille. Toivoisin kaikkia ihania sisustusvaloja ja kynttilöitä valikoimaan. 2 arpaa.

  VastaaPoista
 17. Minusta joulua voi aloittaa jo hyvissä ajoin lokakuussa! Ihanaa kun lahjat on hankittu hyvissä ajoin, voi joulusta nauttia levollisin mielin. Inhoan sitä viimehetken kaaosta! Mielummin joulukuussa vain nautin joulufiiliksestä!:)

  VastaaPoista
 18. Lokakuu on hyvä aika avata Joulumaa. Tähtiaiheisia joulutekstiilejä haluaisin nähdä valikoimassa. Kahdella arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kyllä minustakin lokakuussa voi jo ihan rauhassa alkaa jouluttelemaan :) se on monesti niin pimeä kuukausi. Monesti ensimmäiset joululehdetkin ilmestyvät siinä lokakuun puolessa välissä ja itse ainakin nautin jouluisten tavaroiden katselusta.

  Erilaisia, erikoisia jouluvalosarjoja voisi olla enemmän sisustuksen piristäjäksi, sellaisia joissa on itsessään myös jotain "tilpehöörikoristeita" mukana :)

  VastaaPoista
 20. Lokakuun puolenvälin jälkeen voisi aloitella ja jouluisia kukkaruukkuja voisi olla valikoimissa, esim. tähditettyjä ym. T. annuliinukka

  VastaaPoista
 21. voi ehkä jo ennen joulukuuta joa laitta joulujuttuja
  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Lokakuun puolen välin jälkeen.
  Söpöt pienet jouluiset hahmot iskee meikäläiseen :)

  VastaaPoista
 23. Marraskuun alussa vasta oikein jouluisia tuotteita ja lokakuussa kynttilöitä, lyhtyjä, pallovaloja jne. Valot ihanaa tunnelmaa pimeyteen. Gg.t ja tähtijutut suosikkeja.

  VastaaPoista
 24. Lokakuun lopussa.Aivan ihania tavaroita,kynttilät ja tuikut ovat aina tervetulleita.

  VastaaPoista
 25. Iltojen pimetessä kynttilät lisääntyy, mutta varsinaisesti joulua alan laittaa marraskuun puolella =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mielestäni lokakuussa voi jo aloittaa.
  Toivoisin valikoimaan mustia joulukuusenkoristeita.
  tinttara82@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Minusta joulua voisi laittaa esille vasta marraskuun puolivälissä. Liian pitkä joulukausi ei ole hyvä, nautitaan nyt ensin tästä syksystä kaikessa rauhassa :)
  Toivoisin paljon valkoisia ja mustia joulukoristeita.
  Kaksi arpaa siis :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Vasta marraskuussa - tuntuu, että syksy on vasta alussa, joten itse en ainakaan pysty edes vielä ajattelemaan joulua - vaikka yhtäkkiä se taas sitten onkin :). Hienoa, että teillä on myös nukkekotijuttuja, myös niihin ehdottomasti joulutavaraa myyntiin :D

  VastaaPoista
 29. Mielestäni Joulun esillepano olisi hyvä laittaa Marraskuussa, kun lunta ei vielä ole eikä varmasti pakkastakaan, niin se Joulun fiilis toisi hieman lämpöä ja iloa siihen kaikista pimeimpään ja synkimpään vuoden kuukauteen.

  Joulun valikoimiin toivoisin etenkin lasisia joulukoristeita sekä ikkunoihin ripustettavia tuikku-lyhtyjä tms. Nykyään lasisia koristeita on hirveän vähän tarjolla. (Ainkain tuntuu siltä..)
  Kahdella arvalla siis mukaan :)
  annina.airas@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Minä ehdotan että joulu jutut tulisi jo lokakuun alussa, eilen just selasin vanhoja joulusisustus lehtiä ja innostuin ja aloin mielessä suunnitella tulevan joulun värejä..Olikohan se Amerikassa kun joulukauppa on avoinna koko vuoden..joten siellä joulu tuntuu olevan vieläkin runsaampaa kuin meillä ja ihailen sitä runsautta tehdä joulua..sitten kävin Vääksyssä lauran kaupassa, sielläkin pikkuriikkinen nurkkaus täynnä joulujuttuja koko vuoden ja minä olin kesäkuumalla yhtä innostunut tontuista ja joulujutuista...ihmiset ovat liiankin ahdasmielisiä milloin kauppoihin joulua voi laittaa, no ehkä nyt ei ihan merkettien hyllyille mutta pikkuputiikkeihin kyllä vaikka koko vuodeksi..sillä meitä jouluhöperöitä riittää, ajat muuttuu koko ajan eikä minusta sille ole sääntöä et joululahjoja voi alkaa ostella jo vaikka tammikuussa...sehän tuo myös säästöjä..voi udella mitä kukin haluaisi/toivoisi saavansa esim, lahjaksi. on riittävästi aikaa todella jos meinaa esim, ommella jotakin jouluksi kun aloittaa aikaisin..
  Minä halauisin et kaupoissa olisi sellaisia tilkkupusseja eli kankaan paloja vaikka 10 erilaista mutta yhteen sopivaa kangaspalaa..joista itse voisi ommella vaikka tonttujen vaatteita, jouluisia viirinauhoja, kankaisia koreja sämpylöille..pehmo sydämmiä tai pehmotähti garlandeja..ja niin että väriteemana tilkkupussin sisältö sointuisi keskenään sopiviksi..etsin monesti pilkkukankaita ja etenkin puna/valkoisia samoin puna/valko ruutua ja raitaa ja totta joulunpunainen kuuluu juluun oli kuka nyt mitä mieltä siitä tahansa..Innostuin kuvan nalle kuvasta ihan hirmusti..olisiko tuossa tilkkupussi jutussa ideaa mitä uutta toivoisi putiikkin..ja voisihan sitä laajentaa myös vaikka pääsiäis juttuihin, kesä, kevät...
  Joulukoristeet kiinnostaa niin paljon että siksi on hyvä et joulujutut tulee ajoissa jottei sitten kaikki hankinnat tule samaan aikaan kun pitäisi hankkia lahjat, jotakin uutta, ruuat kinkkuineen..joten tässä myös syitä miski ajoissa kaikilla ei tulotkaan sellaiset et riittää joulukuussa ostaa kaikki kerralla..
  Uutus joulukoristeet näyttää jo nyt ihanille et tässähän innostuu oikeen huolella.
  joulunauhat niin paketointiin kun ne paperitkin on hyvä juttu mutta sitten viime vuonna etsin kovasti niitä vanhanajan paperisia joulutauluja niitä kaipailin kovasti, mutta en löytänyt kun jostakin ruotsalaisesta firmasta..nitä haluaisin..nostalgiset kuvat toivat lapsuuden mieleen..esim hevoset vetämässä perhettä joulukirkkoon..tai niitä tonttu kuvia sun muuta..
  servetit ne on minun heikkous ja etsin aina kauniita servettejä sieltä täältä..Yksi mitkä loppuu monestakin paikasta on valkoiset höyhenet, niitä kun saisi aina ettei joka kerta kun yrittää niitä tilata et lukee loppu..Minä halauan et lintukoristeita olisi myös myynnissä, etenkin valkoiset linnut olisi ihania, mutta toisaalta eri värisiä lintuja olisi kiva yhdistellä..no eiköhän tässä ole jo tarpeeksi minun ideoita..pallo vahakankaat nekin yksi ihanuus joita en ole löytänyt..ainahannele@gmail.com ja kahdella arvalla olen mukana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi muutama kirjoitusvirhe tuli kun mie niin innostuin :)

   Poista
 31. Lokakuun puolessa välissä voi jo aloittaa joulun odotuksen! Itsellä on jo kovin selvää mitä läheisilleni annan lahjaksi, äidilleni lähtee taas setti GG:n astioita ja niitä näyttäisi puodissa olevan kiva valikoima! Odotan innolla mitä yllättäviä tuotteita joulumarkkinoille on tulossa, vielä ehtii ideoimaan vaikka mitä kivaa :)
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Lokakuussa jo 😃. Olen niin jouluihminen, että mikään ei ole liian aikaisin! Laadukkaita, erilaisia joulujuttuja, ei mitään tavallisten kauppojen tavaroita.

  VastaaPoista
 33. Lokakuussa jo 😃. Olen niin jouluihminen, että mikään ei ole liian aikaisin! Laadukkaita, erilaisia joulujuttuja, ei mitään tavallisten kauppojen tavaroita.

  VastaaPoista
 34. Erilaisia jouluvaloja.

  VastaaPoista
 35. Heippa!
  Lokakuun lopulla, on mielestäni ihan sopiva aika laittaa kauppoihin jo hiukan jotain joulua esille, siitä sitten aina lähemmäksi joulua tultaessa, lisäten erilaisia tuotteita.

  Puodissa näkisin mielelläni joulukortteja (kivoja sellaisia jo onkin), kauniita kynttilöitä, kynttilän aluslautasia ja tuikkukuppeja. Nämä ovat sellaisia joka joulu vaihtuvia elementtejä, ainakin omassa joulusisustuksessani.

  Kynttiläkauteni on pitkä, joten niitä kuluu kilokaupalla, kauniita ja erilaisia kynttilöitä ei mielestäni voi koskaan olla liikaa : )
  Kirjoitteli,
  Sirpa

  VastaaPoista
 36. Itse tykkään aloittaa joulun suunnitelun jo hyvissä ajoin. Yleensä tilailen jouluverhoja yms jo lokakuun alussa, jotta kaikki tarvittava on jo marraskuussa valmiina. Kaupoissa tykkään että tuotteet ovat esillä vasta loka-marraskuun taitteessa, mutta netissä jo aiemmin.

  Itsehän olen ihan jouluhöperö kaikkien tuttavien mielestä, en ymmärrä mitä outoa on siinä että on joululakanat....? :D tämän puoleen toivoisin valikoimaan jotain erilaista, mitä muualta ei löydy eli jotain yllättävää :) erilaiset pöytäliinat ja valot ovat mieleen. Toivoisin jotain pientä ihanaa myös parvekkeelle!

  VastaaPoista
 37. Itse tykkään aloittaa joulun suunnitelun jo hyvissä ajoin. Yleensä tilailen jouluverhoja yms jo lokakuun alussa, jotta kaikki tarvittava on jo marraskuussa valmiina. Kaupoissa tykkään että tuotteet ovat esillä vasta loka-marraskuun taitteessa, mutta netissä jo aiemmin.

  Itsehän olen ihan jouluhöperö kaikkien tuttavien mielestä, en ymmärrä mitä outoa on siinä että on joululakanat....? :D tämän puoleen toivoisin valikoimaan jotain erilaista, mitä muualta ei löydy eli jotain yllättävää :) erilaiset pöytäliinat ja valot ovat mieleen. Toivoisin jotain pientä ihanaa myös parvekkeelle!

  VastaaPoista
 38. Hei! Lokakuun puolessa välissä olisi mukava jo päästä shoppailemaan kaikkea ihanaa jouluun. Joulun suunnittelun aloitan jo juhannuksena mutta koitan malttaa mieleni ja itse toteutuksen aloitan yleensä loka- marraskuulla, jouluihminen kun olen :)
  Eniten odotan Mailegin nissejä, niitä ei vain voi vastustaa! terv. Anne S.

  VastaaPoista
 39. Joulu on vuoden ihanin aika. Itse olen jo etsinyt nettiputiikeista joulua ja hieman pettynyt kun ei löydy paljonkaan. Eli joulun voisi mielestäni laittaa esille hyvinkin lokakuun puolessa välissä. Kaupasta löytäisin mielelläni rottinkisia tai metallisia pienehköjä huonekaluja barbien ja esim. mailegien koossa, liekö sellaisia ollakkaan(?) Terv." Krista Jouluihminen"

  VastaaPoista
 40. Itse olen jo monta viikkoa ollut ihan joulutunnelmissa! Jotenkin skippasin koko syksyn ja siirryin suoraan jouluun haha. Olen jo etsinyt kaupoista jouluvaloja ja kynttilöitä mutta ei vielä löydy, onneksi. Ensin nautitaan syksystä. Mutta siinä marraskuun alkupuolella olisi kiva alkaa löytyä jouluisia juttuja kaupoista. Ja kun teillä myydään Yankee Candles kynttilöitä, olen miettinyt onko suomeen mahdollista saada jälleenmyyjää bath and body worksin kynttilöille? Heillä on laaja valikoima syksyisiä kynttilöitä ja tulossa taas jouluvalikoima, ja tälläiselle tuoksukynttilöiden suurkuluttajalle ne olisivat unelma.

  VastaaPoista
 41. Joulua voi tunnelmoida heti kun ilmat viilenee =) haluaisin itselleni noita valopallosarjoja kun teillä on niin ihanissa väreissä. Lisäksi olen ajatellut hommata phones-lokerikon mummolleni joululahjaksi, hän tykkää kerätä yhteisinä iltoina kaikilta puhelimet pois jotta keskityttäisiin vain yhdessäoloon.

  rosa-@live.com

  VastaaPoista
 42. Marraskuun alussa voisi olla hyvä aika alkaa fiilistellä joulua. Valikoimiin toivoisin lasisia kuusenkoristeita.
  eeva22@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Loka-marraskuun vaihde on hyvä, koska ehtii rauhassa suunnittelemaan joulun ilmeitä ja tehdä pikkuhiljaa hankintoja joulua kohden. Toivoisin valikoimaan lisää koristevalosarjoja sisäkäyttöön. sonjages@hootmail.com

  VastaaPoista