lauantai 22. elokuuta 2015

Haaveet toteutuvat

Hyvän Tuulen Puoti Tampere on 1-vuotias!

Vuosi sitten jännitti niin pirusti avata uusi myymälä Tampereelle. Uskomatonta että siitä on jo vuosi! Ja millainen vuosi se onkaan ollut...

Avaus onnistui vuosi sitten hienosti ja tamperelaiset ottivat meidät hyvin vastaan. Joulumyynti oli pian edessä ja se onnistui hienosti. Alkuvuoden hiljaiset kuukaudet saivat yrittäjän mietteliääksi, onko kivijalkakaupalla enää mitään mahdollisuuksia olla kannattava?

Kiitos rakkaat asiakkaat, näin kesän jälkeen jaksan taas uskoa kivijalkamyymälän mahdollisuuksiin! Saan itse nauttia ajasta myymälässä perjantaisin ja lauantaisin. On ihanaa olla läsnä  myymälässä ja en voi kiittää tarpeeksi siitä upeasta positiivisesta palautteesta, jota myymälämme on saanut.Kaksi päivää synttärijuhlintaa takana Puodilla ja yrittäjä on entistä innostuneempi! Kanta-asiakkaat muistivat merkkipäivämme ihanasti ja onnitteluja satoi myös satunnaisilta kävijöiltä. Lämmin kiitos niistä kaikista. Ja rakkaat läheiset, kiitos ihanista kukista :)

Tarjottiin me makeaakin, naapurin Ståhlbergin tuoreet yrittäjät Jenna & Minna olivat taikoneet meille ihanaa porkkana- ja suklaatorttua tarjottavaksi. Nam!Erityiskiitos myymäläpäällikölleni Jennille, vuosi ei olisi ollut mitään ilman häntä! Harjoittelijamme Anniina ansaitsee myös kiitokset ja papukaijapisteet :)

Ja nyt, yrittäjän fiilis on tämä ;)Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti