sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Herätys! :)

Heräsin eilen lauantaina hyvinkin todentuntuiseen uneen, jossa sain potkut. Työpaikka oli jonkinlainen konsulttifirma, jollaisessa en ole koskaan edes työskennellyt, mutta mieleeni jäi se tuskainen tunne siitä että sain potkut. Heräsin vähitellen unesta ja asia pyöri vielä mielessäni kunnes tajusin! Minähän olen yrittäjä :) Hassu juttu, miten uni voikin tuntua niin todelta ja miten iso helpotus onkaan kun uni ei ollutkaan totta!


Jäin miettimään sitä, että yrittäjälle potkut voi käytännössä antaa vain asiakas. Siis juuri sinä! Blogiin kirjoittaminenkin on osa asiakaspalveluani. Viimeisin kirjoitus oli lokakuulta... Eli epäonnistuminen on tämän osalta selvää. Oman mielenterveyteni kannalta onneksi syy on siinä, että töitä on riittänyt niin paljon että aika ei vain ole riittänyt kaikkeen. Ja jokainen blogia kirjoittanut taitaa tunnistaa tilanteen, jolloin edellisestä blogikirjoituksesta on niin paljon aikaa että kynnys kirjoittaa kasvaa yllättävän korkeaksi. Tuntuu että pitäisi olla ihan ISOA asiaa :-)


Ei kai se niin isoa tarvitse olla kuitenkaan. Kysyin itseltäni että mistä olen juuri nyt fiiliksissä? Rakas Tampere -tapahtuma toukokuussa 18.-22.5. on jo pelkästään ajatuksena ihastuttava! Olin viime viikolla heti myyty kun tapahtumaa esiteltiin minulle. Kaupunkitapahtuma kokoaa yhteen keskustan parhaat palvelut, aktivoi yrittäjiä ja erityisen kivana kokeiluna pidän Ostosten Yötä perjantaina 20.5. Silloin Hyvän Tuulen Puotikin Tampereella palvelee illalla kello 23 saakka! Ja olen tietenkin jo suunnitellut kaikkea kivaa koko tapahtuman ja erityisesti perjantain iloksi :) Jos liikut Tampereella tuona aikana, niin muista poiketa! Tarkempaa infoa Facebookissa Hyvän Tuulen Puoti Tampere.


Kevät on aina uutuustuotteita pullollaan, yrittäjän minijoulu! Kun kaivoin laatikosta tämän nauran oravan, niin ei siinä voinut tehdä mitään muuta kuin nauraa itsekin :)
 Eikä possu snorklaamassa jättänyt kylmäksi sekään :-)
Yrittäjänä olen välillä liiankin ankara itselleni, mutta jos nyt yhden asian lupaisin. Olen läsnä täällä useammin enkä anna kynnyksen kirjoittaa kasvaa liian korkeaksi.


Näihin tunnelmiin sopii mainiosti Anna-Mari Westin uutuuskortti, joka kosketti minua erityisesti! Kortti onkin ikkunalaudallani kotona :) Teksti on niin totta ja kuvitus yhdistää täydellisesti työni sekä sisustusliikkeen yrittäjänä kauniiden asioiden keskellä että rautakauppiaana. Uskon itseeni, usko sinäkin!
Upeaa uutta viikkoa!


Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti