perjantai 10. kesäkuuta 2016

Pyykkietikkaan hullaantuneet


Viime syksynä asiakkaamme Tampereella toivoivat valikoimaan pyykkietikkaa. Ensimmäinen reaktioni oli, että mitäs ihmettä se sitten on :) No mahdollisuuksien mukaan pyrin asiakkaiden toiveet toteuttamaan jos vain valikoimassa on tilaa, niin ei muuta kuin kokeilemaan. Ranskasta saapui ensimmäinen tilaus lokakuun lopulla ja loppu onkin historiaa. Olen ihastunut näihin itse samaa tahtia asiakkaiden kanssa! Ja erityisbonus Le Pere Pelletierille vielä ympäristöystävällisyydestä ja kauniista pulloista <3

Niin että mitäs se pyykkietikka sitten on? Yksinkertaisimmillaan tavallisen huuhteluaineen korvaava tuote. Mutta tämä ei olekaan mikään ihan tavallinen Omon vaihto Bio Luviliin ;)

Pyykkietikan hyötyjä:
Poistaa pesuainejäämät pyykistä.
Ei jätä itse mitään jäämiä pyykkiin. Etikan tuoksu haihtuu kokonaan viimeistään pyykin kuivuessa.
Pyykistäsi tulee pehmeää sekä ihanan raikasta.
Estää pesuainesaostumat pyykkikonessa ja pitää koneen puhtaana ja raikkaana (pese ensimmäisellä pyykkietikan käyttökerralla kone tyhjänä).
Poistaa vaikeita hajuja kuten savu, home ja rasva.
Kirkastaa pyykin värejä.
Poistaa tahroja.
Vähentää sähköisyyttä.
Ekologinen tuote, joka ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita.
Antiseptinen tuote joka poistaa myös kellastumista.
Ei huononna pyyhkeiden imukykyä kuten tavalliset huuhteluaineet.

Kuulostaako hyvältä? No niin minustakin :)

Kun käytin pyykkietikkaa ensimmäistä kertaa, muistan miten seuraavana päivänä mietin monta kertaa että mistä aina välillä tulee nenääni mieto hyvä tuoksu. Kunnes tajusin, että sehän on oma paitani mistä tuoksu tulee! Hempeä pionin tuoksu vaatteessa ei ollut siis kovinkaan voimakas eikä mitenkään häiritsevä vaan mukava piristys arjen aherruksessa. Ja nykyisinhän pyykin peseminen raikastaa koko kylpyhuoneen tuoksullaan! 

Lisävinkki vielä paljon urheileviin perheisiin, pyykkietikalla saat raikastettua myös urheiluvaatteet, joihin hien haju tuntuu pinttyneen niin että tavalliset pesuaineet eivät enää tepsi.Pyykkietikan kysyntä on ollut niin valtavaa, että varasto on päässyt välillä hupenemaan, mutta viime viikolla saapuneen lavallisen kanssa pysytymme vastaamaan kysyntään myös kesälomien aikana!

Kerro oma pyykkietikkavinkkisi tai -kokemuksesi blogin kommenteissa niin voit voittaa pullon suosikkituoksuasi! Kurkkaa Puodin koko pyykkietikkavalikoima täältä. Tuoksuja on onneksi useita, mikä on sinun suosikkisi?


Pyykkipäiväterkuin, Piia Hyvän Tuulen Puodista

7 kommenttia:

 1. Ei ole kokemusta mutta appelsiinikukkaa olisi kiva kokeilla. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisen kerran kuulin nyt pyykkietikasta, joten ei ole kokemusta. jasmiinin tuoksuinen olisi kiinnostava.
  marjo66@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Tämähän kuulostaisi mielenkiintoiselta tuotteelta! Tavallista huuhteluainetta en käytä (paljon elaataania sisältäviä vaatteita ym.), mutta tykkäisin vienosta tuoksusta vaatteissani. Monet pyykkiaineet tuoksuvat kovin voimakkaasti, mutten hajusteettomiakaan tahtoisi käyttää. Olisi kiva kokeilla! Tineh79(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kokemusta ei pyykkietikasta ole mutta mielenkiinto heräsi välittömästi, varsinkin urheiluvaatteisiin. pia.selkee@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Kokemusta ei pyykkietikasta ole mutta mielenkiinto heräsi välittömästi, varsinkin urheiluvaatteisiin. pia.selkee@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tilasin appelsiininkukantuoksuisen ja ihastuin tuotteeseen ikihyviksi. Söilöntäaineallergian takia en ole käyttänyt pyykinhuuhteluainetta vuosiin, joten tämä oli erittäin iloinen löytö! Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Sari!
   Kiitos kun jaoit kokemuksesi pyykkietikasta täällä blogissa :)
   Laitathan osoitetietosi vaikka sähköpostilla osoitteeseen piia@hyvantuulenpuoti.fi ja tuoksutoiveesi, niin laitan sinulle pullon pyykkietikkaa kiitoksena postissa :)
   Terkuin, Piia Hyvän Tuulen Puodista

   Poista