sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Ihana vuosi 2016 ja uutta kohti!

Uskomaton vuosi 2016 saatiin kunnialla päätökseen. Olen tänään käynyt vuotta läpi ja suunnitellut uutta. Ja suoraan sanoen kauppias on täällä vähän herkistynytkin, koska viime vuosi oli niin monella tapaa ennenkokemattoman upea <3 Toivon että myös sinun vuotesi oli onnistunut ja ennen kaikkea me kaikki toivomme entistä upeampaa vuodelle 2017 :)

Hyvän Tuulen Puodin vuosi 2016 oli pullollaan ihania asiakkaita ja onnistumisia! No rehellisyyden nimissä ei kaikki voi mennä putkeen, mutta uskon että pääosin onnistuimme.

Viime vuonna pidin huikeat kolme päivää lomaa! Tuntui kahdelta viikolta :) Olin rakkaan ystäväni kanssa Nizzassa ja mikä ihanuus siellä tulikaan vastaan! WAU! Voitko kuvitella fiilistä, kun keskellä vanhaa kaupunkia tulee vastaan Green Gate taivas?

Juttelin omistajan kanssa että myyn samoja tuotteita Suomessa ja yhteinen sävel löytyi kauppiailla heti vaikka kielen puolesta emme olleet ihan sujuvia :)

Muutenkin Nizzan kaupunki oli aivan upea, voin lämpimästi suositella <3


Kävimme myös Monacon puolella, tosin Casinolle emme uskaltautuneet ;) Bussi maisemareittiä maksoi euron, joten kannatti kyllä käydä samalla reissulla tsekkaamassa myös Monaco.

Upeaa jäätelöä ei voi koskaan ohittaa!
Ja yhden iltaruokaravintolasuosituksen haluan vielä antaa, upea 
Olive&Artichaut! Varaa pöytä ennakkoon.
Loma on lyhyenäkin upea! Mutta aina on ihana palata arkeen :)

Upea henkilökuntani sai uusia tuulia kun Tampereen myymäläpäällikkö Jenni halusi siirtyä uusien haasteiden pariin. Onneksi ihana Anniina valmistui juuri sopivasti ja otti joustavasti Tampereen Puodin hoidon omakseen. Anniina on meillä ollutkin pitkään ensin harjoittelijana ja sitten aina välillä osa-aikaisena tarpeen mukaan. Myös Suvi palvelee teitä jatkossakin. Tässä meidän tiimi joulukuvissa :)
Vasemmalla minä kauppias Piia, keskellä Anniina ja oikealla Suvi. Meistä aina joku on palvelemassa Sinua Tampereen myymälässä.

Mitäs sitten tälle vuodelle on suunnitelmissa?
Avaan myymälän Helsinkiin, kunhan oikea liiketila löytyy ja kansainvälinen verkkokauppani www.homebypiia.com avaa toimitukset melkeinpä koko maailmaan. Ei tarvitse olla huolissaan että käy elämä tylsäksi ;)

Viime vuosi oli tosiaan huikea ja tästä vuodesta tulee vähintäänkin samanlainen! Ainahan sitä sanotaan että verkostoituminen on välttämätöntä ja ilman oikeita kontakteja on vaikea pärjätä. En tiedä allekirjoitanko nyt tuota, mutta kun olen uskaltaunut mukaan Tampereen Naisyrittäjiin ja pääsin Finnpron kansainvälistymisohjelmaan niin olen tavannut aivan upeita ihmisiä! Puhumattakaan siitä että muutin uuteen asuntoon elokuussa ja pieni puutaloyhteistö huikean naapuruston kera on ihan jotain muuta kuin peruskerrostalo, jossa et tiedä miltä naapuri edes näyttää :D Kaiken kukkuraksi olen mukana upeassa Täysii-tiimissä! Ensi syksynä taas upea seminaari tulossa Tampereella. Voin luvata että nautit <3

Tälle vuodelle on niin paljon suunnitelmia että kauppias koittaa pysyä perässä. Huikealla innolla eteenpäin!

Upeaa Uutta Vuotta 2017!  <3

Halauksin, Piia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti