sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Uutuuksia, uusia tuulia ja arvontaa

Lämmin ja aikainen kevät on pitänyt Puodinpitäjän mielen korkealla kaiken kiireen keskellä:) Hyvän Tuulen Puodin verkkokauppaan on saapunut paljon uutuuksia tuttuihin tuoteryhmiin ja muutama ihan uusikin juttu. Erityisen hyvän vastaanoton ovat saaneet jauhemaalit, jotka ovat ekologisia ja turvallisia. Ja niitä löytyy upeissa väreissä, vai mitä olet mieltä näistä?

Kamerataitelija Ari Mäkisen valokuvista tehdyt taulut ovat toinen kiva uutuus, omat suosikkini ovat nämä ihanat nalleaiheet. Kehystettyjen lasipintaisten taulujen hinta on vain 15 euroa!Ja uutuuksia riittää ja riittää, ihan kaikki varastoon saapuneet uutuudet eivät vielä edes ole päässet verkkokauppaan asti. Ajan tasalla pysyt seuraamalla Uutuudet-osiota.

Kevään innostavin asia minulle on ollut kuitenkin aivan uuden jutun suunnittelu, Hyvän Tuulen Sisustuskutsut! Ajatus on muhinut jossain taustalla jo pitkään, itse asiassa siitä asti kun Puodin alkutaipaleella tuli minulle päin kyselyä mahdollisuudesta alkaa Puodin tuote-esittelijäksi. Nyt siitä viimein tulee totta! Sisustuskutsuilla tuote-esittelijä saapuu kutsujen emännän luokse ja esittelee tuotteita emännälle ja hänen vierailleen. Tuttu juttu, mutta nyt uusin tuulin!

Toteutus on hyvässä vauhdissa ja nyt kaipaisinkin teidän ajatuksianne siitä mitä tuotteita haluaisitte ehdottomasti nähdä Hyvän Tuulen Sisustuskutsuilla? Ehdotukset voivat olla Puodin nykyisestä valikoimasta tai sitten jotain ihan uutta, kaikki ajatukset ovat tervetulleita. Kerro myös jos sinulla on muita ideoita kutsuihin liittyen tai jos vaikka haluaisit ryhtyä Hyvän Tuulen Sisustuskutsujen tuote-esittelijäksi!

Arvon kaikkien kommentin kirjoittaneiden kesken yhden 50 euron lahjakortin Hyvän Tuulen Puodin verkkokauppaan! Kommentointiaikaa 18.5. saakka. Saat lisäarvan kun jaat linkkiä arvontaan facebookissa tai omassa blogissasi (jos jaat molemmissa, saat 2 lisäarpaa). Mainitsehan kommentissasi jos olet useammalla arvalla mukana.

Jään mielenkiinnolla odottamaan ideoitanne :)

Innostunein terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista


38 kommenttia:

 1. Miten olisi Greengaten tuotteet? ;) nämä ainakin sopisivat hyvin Hyvän Tuulen Puodin tyyliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä idea, ovat kyllä todella kauniita. Ja olen samaa mieltä että sopisivat valikoimaan :)

   Poista
 2. Sisustuskutsuilla olisi kiva nähdä valikoimanne tauluja. Yhden taulun onnellisena omistajana voin sanoa että ne ovat upeita. :) Livenä vielä hienompia kuin kuvissa. Olen kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 3. olisi kiva tutustua kunnolla tuotteisiinne, niin voisi ideoida paremmin, kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 4. Kyltit, tekstiilisydämet ja ihanat kynttilät ainakin kutsuille esille! :)

  VastaaPoista
 5. mukana ollaan ja jaa fb.ssä ihanaa kesän odottelua kaikille

  VastaaPoista
 6. Hieno juttu nuo sisustuskutsut!

  VastaaPoista
 7. Kutsuille voisi kukin tuoda tuliaisiksi "Niksi-HTP -idean"...! Niksi Pirkka -tyyliin!

  VastaaPoista
 8. Pitänee tulla tutustumaan noihin jauhemaaleihin!
  Arvonnassa ehdottomasti mukana!
  Krista

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa!!:) irmeli.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Esittelijän kannalta kutsuilla voisi olla ihan puodin piensisustus tuotteita, ei mitään kauhean iso kokoista roudattavaa. Helpompi kuljetella paikasta toiseen, eikä vaadi hirmuisen suurta esittelytilaa. Nimimerkillä joskus esittelijänä toiminut. Uutuudethan kyllä vetää porukkaa puoleen, eli puodin uutuuksia ja miksei poistojakin kutsuille , niin raaskii ostaa pienemmälläkin budjetilla. Kahdella arvalla mukana , jaan sivun fb.ssa.

  VastaaPoista
 11. Ihania juttuja :) Mukana kahdella arvalla.Jaettu taina.paulin@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Sisustustarroihin oon rakastunut, niitä ois kiva nähdä enemmänkin :-)

  linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana .mukavia uutuksia.voke1@luukku.com yhdellä mukana

  VastaaPoista
 14. Hyviä ehdotuksia ja kommentteja ylempänä jo kirjoittaneille. Piensisustustuotteet olisivat minustakin mahdottoman hyvä idea tuoda kutsuille! Kaikkea käytännöllistä ja kaunista, jota on helppo kuljettaa. Jokin poistotuotekori olis ihan huippu myös! Jauhemaaleista ja huonekaluvahoista olis kiinnostava lukea/kuulla lisää.
  Arvonnassa mukana. jelena.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Tietysti kaikkea pientä mitä on helppo kuljettaa. DIY ideat olisivat mukavia!
  Sanna.S. mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 16. Olen muutaman kerran tilannut kaikkea ihanaa ja ollut tosi tyytyväinen. Piensisustustuotteet varmasti ainakin kiinnostaisivat monia. :)

  VastaaPoista
 17. Kutsuilla voisi esitellä piensisustustuotteita joita on helppo kuljettaa mukana ja kutsuille osallistuville jaetaan kuvasto josta voi tilata myös niitä tuotteita joita ei kutsuilla ollut näytillä.
  Olen mukana kahdella arvalla! :)
  Salla
  zalla89@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Mukana ollaan! Uskoisin että kutsuilla saisi kyltit, taulut ja kattaukseen liittyvät elementit parhaan vastaanoton! :)

  marijohanna@outlook.com

  VastaaPoista
 19. Mukaan arvontaan! :) Piensisustusjutut on ehdoitukseni! :) hemantinde@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Ois ihana pitää kutsuja. Itselläni ei ole ystävissä kovin rahakasta porukkaa että edullissia myytäviä kaipaisin.Voisi olla eri tasoluokkia.Mukana arvonnassa.marjuska.net@helsinkilainen.com

  VastaaPoista
 21. kutsuilla voisi esitellä tauluja, kylttejä ja maalaisromanttisia sisustustuotteita. Missä asti esittelyjä pitäisit? Mukana arvonnassa anu_24_10@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsuja on tavoitteena tulevaisuudessa järjestää ympäri Suomen! Jälleenmyyjäverkoston hankkiminen alkaa kesällä :)

   Poista
 22. lyhtyjä ja piensisustustuotteita. Kiva kun pidä arvontoja! :) mukana arvonnassa eekoivisto@suomi24.fi

  VastaaPoista
 23. Koska itse tykkään näperrellä, olisi kutsuilta kiva saada idoita ja samalla ostettua tuotteita ideoiden toteuttamiseen. Parilla arvalla mukana. petu90@netti.fi

  VastaaPoista
 24. Mä tykkäisin nähdä eri tyylisiä piensisustusjuttuja maustettuna tekstiileillä ja huonekaluilla. Näitä "mausteita" olis tietysti vähemmän mukana mutta esittelystä tulisi mun mielestä hyvä kokonaisuus niiden kanssa :)
  Mä laitan arvontavinkkiä blogiin ja blogin fb-sivuille eli kolmella arvalla mukana!

  t. Jane/Unelmana Koti

  VastaaPoista
 25. Pienet sisustusesintet ja kodin siivousvälineet olisivat sellaisia, joista itse tykkäisin esittelyssä nähdä ja ostaa. Ennenkaikkea niitä siivousvälineitä :)
  Mukana arvonnassa Zirua@netti.fi

  VastaaPoista
 26. Kaikki mustat sisustustuotteet ovat tällä hetkellä kova sana, sillä yritän mustavalkoistaa olohuoneen nykyistä sekamelskaista sisustusta. Kaksi arpaa kiitos, ihana arvonta ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kaikki tarrauutuudet kiinnostaa aina =) verbaalihirmu@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Sisustuskutsut kuulostaa todella hyvältä :).

  terveys1 (at) wippies.fi

  kaksi arpaa, kiitos.

  VastaaPoista
 29. Mukana ihanassa arvonnassa <3 Sisustuskutsuilla olisi kiva nähdä kaikkea pientä kivaa ns. heti ostettavaa sisustusjuttua -- suuremmat jutut ja valikoimat sitten tilauksen kautta, mutta että jotain jäisi heti käteen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Tiina arvonnan voitosta, laitathan osoitetietosi sähköpostilla niin laitan palkinnon postiin :) piia(at)hyvantuulenpuoti.fi

   Poista
  2. Jeeee! Viestiä laitettu:) Suuret kiitokset!!

   Poista
 30. Kaikki sisustus uutuudet kiinnostaisivat sisustuskutsuilla.
  Kahdella arvalla mukaan.
  Terhi

  VastaaPoista
 31. Kiitos kaikista tähän menessä tulleista ihanista ideoista! Vielä mahtuu ehdotuksia mukaan :) Hyvän Tuulen Sisustuskutsuja järjestetään tulevaisuudessa toivottavasti ympäri Suomen ja jälleenmyyjien etsiminen alkaakin jo tämän kesän aikana.

  VastaaPoista
 32. sisustus uutuudet juurikin kiinnostavat.
  kahdella kiitos mukaan.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Tekstiilejä olisi ihana hypistellä ihan livenä, lisäksi kaikki maalaisromanttinen kiinnostaa aina :)
  annetuulikki(a)hotmail.com

  VastaaPoista