maanantai 19. toukokuuta 2014

Arvonta suoritettu!

Kiitos kaunis kommenteistanne ja hyvistä ideoista Hyvän Tuulen Sisustuskutsuille! Arvonta on suoritettu ja voittaja on Tiina (kommentti jätetty 2.5. 13:32) Paljon Onnea!

Hyvän Tuulen Sisustuskutsujen suunnittelu on edennyt hyvin ja esittelykansiokin alkaa olla viittä vaille valmis. Ensimmäiset kutsut järjestetään 3.6. ja niiden perusteella tehdään vielä viimeiset viilaukset. Mahtava fiilis, kun pitkän suunnittelun jälkeen alkaa olla pian valmista :)

Sisustuskutsukonseptia hoitaa ystäväni Jenni Naskali. Tähän asti Hyvän Tuulen Puoti on ollut pääosin vain omaa tekemistäni perheen arvokkaalla tuella. Nyt onkin ollut ihana suunnitella kutsukonseptia yhdessä Jennin kanssa välillä vähän yksinäisenkin puurtamisen sijaan! Esittelijöiden sopimuksia tehdään kesäkuun alusta lähtien, mutta voit jo nytkin olla yhteydessä Jenniin jos Hyvän Tuulen Sisustuskutsujen esittelijä kuulostaisi kiinnostavalta urapolulta. Esittelijälle tarjoamme:
  • erittäin laajan tuotevalikoiman
  • 28% korvauksen myynnistä
  • vapauden päättää itse omat työaikasi
  • kattavan aloituspaketin jonka avulla järjestät onnistuneita kutsuja
  • mahdollisuuden ostaa esittelykansion tuotteita tuntuvin alennuksin
  • hyvät emännänedut, jotka houkuttelevat pitämään kutsuja
Ota yhteyttä jenni(at)hyvantuulenpuoti.fi, jos kiinnostuit!

Sisustusterkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

2 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että sisustuskutsut saavat tuulta purjeiden alle ja saat apuja sekä uusia ulottuvuuksia toimintaasi. Onhan puotisi aivan huippu!!

    VastaaPoista