torstai 6. marraskuuta 2014

Kaikki on katoavaista...

Yrittäjän elämässä aika tuntuu aina katoavan johonkin ennen kuin kaikki päivälle suunniteltu on tehty... Mutta nyt katosi jotain muutakin, nimittäin osa blogin kuvista! Pahoittelut siitä, mutta kuka niitä vanhoja kaipaamaan vaan uutta kohti täydellä höyryllä! Vai mitä?

Ensilumi saapui tänään tänne länteen juuri sopivasti automatkallani Tampereen myymälästä kotiin Poriin. Hengissä edelleen ja nyt on ihana seurata ikkunasta kun lunta tulee ihan kunnolla! Toinen alter egoni Porin K-raudan kauppiaana on tietenkin iloinen myös siitä että viime talven vähälumisuuden seurauksena varastoon jääneet lumityövälineet saavat viimein käyttöä ;)

Valkoinen lumi tuo mieleen joulun ja sitä Tampereen myymälä olikin tänään jo tulvillaan.


Verkkokaupassa joulutuotteiden valikoima on nyt parhaimmillaan. Oma suosikkini on ehdottomasti tämä halattavan pehmeä iso seisova pöllö. Saa tulla minun luo täksi jouluksi hoitamaan isännän virkaa :)


Ja joulupukilta toivon ihan ehdottomasti näitä upeita viinilaseja! Kuva ei tee oikeutta... Harvoin sitä kauppias toivoo tuotteen saapuessa ettei se myy loppuun, mutta sitten korjasin ajatukseni... Ja tilasin niitä lisää!!! Minä, tämä kaunis viinilasi ja lasissa Amaronea, siinä yrittäjän unelmapäätös joulun hulabaloolle myymälöissä ja verkossa...


Mikä on sinun unelmasi joululle? Mikä tahansa se onkin, muista pitää siitä kiinni, unohda stressi ja muista nauttia kun joulukuun 24. päivä koittaa <3

Unelmaterkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti