tiistai 6. tammikuuta 2015

Uusi tuulia etsimässä

Vuosi 2014 oli tapahtumia täynnä! Huikeimpana mieleen on jäänyt Tampereen Puodin perustaminen :) Rankinta mitä olen koskaan tehnyt, mutta toisaalta niin palkitsevaa. Asiakkaat ovat ottaneet meidät Tampereella upeasti vastaan ja muutenkin alkaa käytännön asiat olla kunnossa. Ei tule uusia yllätyksiä enää edes viikoittain :)

Myymäläpäällikköni Jenni on tehnyt huikeaa työtä Tampereella ja siitä olen kiitollinen. Ei tarvitse joka päivä murehtia miten siellä pärjätään. Olen itse hoitanut lauantaipäivät Tampereella ja on ollut suoraan sanoen ihanaa viettää lauantait asiakkaiden kanssa Puodilla :) Tampereen avajaisia varten Kuitukuu suunnitteli meille kesällä oman tiskirätin ja se kuvaa fiiliksiä edelleen täydellisesti!
Vuosi 2014 oli omassakin elämässäni muutosten aikaa, kuten olen aiemminkin kirjoittanut. Ups and downs... Sehän kuuluu kai asiaan mullistusten keskellä. Pitkään uskottelin itsellenikin että kaikki on mitä parhaiten, mutta tulihan se mureneminen sieltä lopulta. Hyvä niin, koska nyt voi kohdata maailman uusin silmin ja vapautuneemmin tuntein. Tämä Anna-Mari Westin uutuuskortti kolahti näin uuden vuoden myötä nallefaniin :)


Tässäkin uutuuskortissa on huikean hyvä sanoma, jota yrittäjä osaa arvostaa. Stressi on parhaimmillaan eteenpäinvievä voima, kunhan se ei pääse niskan päälle!


Vuosi 2015 tulee tuomaan tullessaan kaikkea ihanaa! Huomasin jo heti vuoden alkupäivinä, että toivomillasi asioilla tuppaa olemaan tapa toteutua. Olkaahan siis tarkkana mitä toivotte ;) 

Mitä olen siis tälle vuodelle suunnitellut? 
Hyvän Tuulen Puodin valikoima tulee tänäkin vuonna kasvamaan mielenkiintoisilla uusilla tuotealueilla ja luonnollisesti vanhat tutut tuoteryhmät saavat sadoittain uutuksia joukkoihinsa. Vuoden ensimmäinen uusi tuoteryhmä on Dr. Vranjes Firenze - italialaiset huonetuoksut.


Paljon muitakin uusia tuoteyhteistyökuvioita on suunnitteilla ja sovittukin, mutta jätetään ne vielä tässä kohtaa yllätykseksi!

Mitäs muuten pidät Hyvän Tuulen Puodin uudesta logosta, jolla aion lähestyä asiakkaita Euroopassa? :)Kansainvälinen verkkokauppa on vielä alkutekijöissään, mutta jännittäviä asioita vuosi 2015 tuo siis tullessaan... En voisi olla innostuneempi :)

Ihanaa Vuotta 2015!

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti