perjantai 23. tammikuuta 2015

Palikat kohdallaan

Vuosi 2015 on alkanut upeasti! Pitkästä aikaa tuntuu että palikat ovat kohdallaan ;) Mikäs sen tunteen sitten saa aikaan? Tärkeimpiä asioita ovat mielestäni se, että olen päättänyt antaa aikaa myös itselleni ja toisaalta olen antanut itselleni luvan nauttia niistä pienistä arjen onnistumisista. Ei tarvitse odottaa suuria asioita tapahtuvaksi, kun arvostaa arjen pieniä asioita. Ja kun niille pitää silmät avoinna, niin niitähän riittää! No, en ole kokenut sen kummempaa valaistumista, mutta jokin ratas vaihtoi asentoaan ja kaikki on helpompaa :)

Hyvän Tuulen Puodin kevätkausi on aluillaan ja vähitellen saamme tutustua kevään uutuuksiin. Upea kotimainen Musta5101-sarja vei sydämeni. Yksinkertaisen tyylikäs muotoilu, laadukkaat kotimaiset tuotteet ja ihanat tuoksut veivät mennessään. Näitä oli pakko heti testata ja voin suositella lämpimästi!Oma suosikkini on mustikantuoksuinen keittiösuihke! Tehokkuus, kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys samassa paketissa. I like! Kurkkaa koko sarja täältä.

Viime postauksessani vihjaisinkin jo jotain tähän logoon liittyen.


Hyvän Tuulen Puoti kansainvälistyy tällä logolla ja kuukauden sisällä olemme valmiita toimittamaan paketteja ympäri Euroopan! Kansainväliset verkkokaupat valloittavat Suomea, niin koitetaan laittaa välillä täältä suunnasta kampoihin ;) Home By Piia verkkokaupassa pääosassa ovatkin nimenomaan suomalaiset tuotteet, mites muuten. Tiedätkö jonkin suomalaisen tuotteen, joka ansaitsisi päästä koko Euroopan saataville? Vinkkaa ihmeessä!

Kevään odotusta ilostuttamaan olemme lisäksi ideoineet monenlaista tapahtumaa! Muutaman mainitakseni niin ystävänpäiväviikolla tapahtuu Tampereen Puodilla ja 25.3. Porin Puoti täyttää 5 vuotta! Huikeat 5 vuotta siis jo takana tällä matkalla ja onhan sitä syytä juhlistaa :)

Lunta maassa ja kevättä rinnassa!

Innostunein terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti