perjantai 3. huhtikuuta 2015

Aurinkoinen Pääsiäinen!

Yrittäjän alkuvuosi on ollut melkoisen vauhdikas! Uusia tavarantoimittajia, lavoittain uusia tuotteita, henkilöstömuutoksia ja ennen kaikkea ihania asiakkaita :)

Uusista tavarantoimittajista olen ehdottomasti innostunein GreenGate-sarjasta! Aivan ihania astioita ja ennen kaikkea laadukkaita. Tässä omat suosikkini:Täytyy myöntää, että GreenGate ei todellakaan ole halpa vaihtoehto, mutta näissä laadun tuntee ja näkee. Olette antaneet sarjalle erittäin hyvän vastaanoton ja matkalla Suomeen onkin laatikoittain uutuuksia :)

Kevätennakot saapuvat vauhdilla ja välillä takaovella on ollut odottamassa jopa 10 lavaa uutuuksia! Välillä hirvittää, mutta hyvin on selvitty ja pääsiäisenpyhät ovatkin otollista aikaa rauhassa lisäillä kaikki ihanuudet verkkokauppaan. Ja nyt kun vielä ikkunasta näkyy auringonpaistettakin, niin tämähän käy jo melkein lomasta ;)

Henkilöstömuutosten takia saan nauttia Tampereen Puodin asiakkaista kahtena päivänä viikossa. Lämmin kiitos ihanasta palautteestanne! Lupaan että haastavasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta teen kaikkeni että pysymme kanssanne vielä jatkossakin. Turha tilanteesta on kovin ruusuista kuvaa antaa, mutta sitäkin enemmän arvostan teitä kanta-asiakkaita, jotka innolla mainostatte meitä eteenpäinkin <3

Verkkokaupan asiakkaat ovat myös ihanasti jaksaneet tsempata yrittäjää eteenpäin. Kaikki ei aina mene niin kuin elokuvissa, mutta onneksi useimmiten kuitenkin. Kiitos ihanista viesteistänne! Tulostelen niitä huoneeni ilmoitustaululle niiden pilvisten päivien varalle ;)

Hyvän Tuulen Puoti on myös vähitellen kansainvälistymässä. Home By Piia on avannut verkkokaupan koko Euroopan asiakkaille! Käy kurkkaamassa www.homebypiia.com.


Nautittehan Pääsiäisestä jokainen omalla tavallanne! <3

Aurinkoisin terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti