lauantai 25. huhtikuuta 2015

Puodinpitäjän loppuviikko

Mites se sitten alkoikaan... Kesäkausi avattiin Puodissa keskiviikkona... Paljon suunnittelua ja tekemistä, mutta sää ei sitten ihan kesäinen ollutkaan. Olisiko ensi vuodelle hyviä sammakkoennustajia tiedossa? ;)


Torstaina Porissa oli menoa ja meininkiä, Country French -jauhemaalien kehittäjä Karoliina oli paikalla maalailemassa ja esittelemässä tuotteita. No, Karoliina ei itse halunnut kuvaan ;) Tuuli oli myrskytasolla, joten ei tää homma asiakasvirran puolesta ihan putkeen mennyt, mut pusketaan eteenpäin!


Perjantaiaamu valkeni aurinkoisena, ja seitsemältä aamulla starttasin kohti Tamperetta. Nainen ja pakettiauto alkavat jo sulautua yhteen... Tässä lähtökohdat:

Pakettiauto ei Tampereen avauksen jälkeen ole näin täynnä tainnut ollakaan. Eli Tampereen päässä pikku aamutreeni tiedossa :) Tampere-päivinä on niin paljon kivaa puuhaa, että syöminenkin  meinaa unohtua mutta onneksi naapurin Ståhlbergin ihastuttavat Jenna ja Minna pitävät huolta!

Perjantai oli auringon myötä ihanan vilkas, mutta hyvin sain kuormaa purettuakin. On se vaan melkoista pahvilaatikkoshowta! Mutta tavallaan joulu ainainen ;)
Kuormassa oli lisäystä perusvalikoimaan, GreenGaten täydennystä ja uuttakin kivaa erityisesti puutarhaan.
Tampereella tarjolla nyt myös huikea valikoima lahjanauhoja metreittäin, hyvin lähti myynti käyntiin heti esillepanon jälkeen! Se on ehkä paras palkinto uurtamisesta, kun asiakkaat tykkäävät uusista tuotteista.Illalla parannettiin myymäläpäällikkö Jennin kanssa maailmaa ja suunniteltiin pientä uudistusta... Siitähän se lauantaiaamu sitten lähti käyntiin, kummitytön halauksen jälkeen valmiina mihin vaan!

Lähtötilanne oli tämä
 
 
Uusi Bukowskin hylly oli pakettiauton perässä edelleen ja kantoapua oli tulossa iltapäivällä. Ei muuta kuin hihat heilumaan! Mitäs sanot lopputuloksesta? Ei se nyt ihan viimeistelty vielä ole, mutta hyvässä vauhdissa kuitenkin.
 
  
Hyvinhän se hylly täyttyi! Täytyy myöntää, että paria suosikkinallea vähän halasin matkalla hyllystä toiseen ;)
'
 
 

 Myös Porin myymälä sai oman Bukowski-hyllynsä ja Maria oli laittanut tuulemaan jo perjantaiaamusta!

 ¨
Päivän päätteeksi aina jännitystä elämässä... Mahtuuko pakettiauto kääntymään pienelle kadulle kun joka paikka on autoja täynnä. Taas selvisin! Ja nyt tyytyväisenä kauppias kotisohvallaan ;)

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti