sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kotimaisuuden toukokuu

Hyvän Tuulen Puoti on ylpeänä kotimainen yritys! :)

Nyt toukokuussa halusimme juhlistaa kotimaisuutta ja kertoa vähän enemmän valikoimamme kotimaisista tuotteista ja tarinoista niiden takana. Kotimaisia tuotteita valikoimastamme itse asiassa löytyy enemmän kuin ensisilmäykseltä osaisi ajatellakaan. Tampereen myymälämme facebook-sivuilta löydät monipuolisia tarinoita päivittäin koko toukokuun ajan.

Paperisilppurin postikortit ovat ihastuttaneet Puodin valikoimassa jo monta vuotta. Kortit koskettavat myös itseäni erityisesti koska monet kuvista on otettu maisemissa, joista omat vanhempani ovat kotoisin. Maalla mummulassa on itsekin tullut oltua mukana niin heinänteossa kuin perunannostossa, siitä en sitten ole niin varma oliko minusta mitään apua pienenä tyttönä :) Tämä maalaismaisema on kuin suoraan niistä tunnelmista...

Mukana matkassani ovat pitkään olleet myös Kuitukuun tiskirätit. Kauneus, hauskuus, käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys kun yhdistyvät, niin menestys on taattu :) Arjen ilo ja onni ovat ne voimavarat, joita me ihmiset tarvitsemme ja niiden pohjalta myös Kuitukuuta viedään eteenpäin, kertoo Kuitukuun Susanna.

 



Anna Nygårdin tuotteisiin törmäsin ihan sattumalta. Anna tekee kauniita ja käytännöllisiä tuotteita kierrätetyistä sälekaihtimista ja vain Fiskarsin sakset apuna. Siis WAU! Maitopurkin olen jostain syystä aina halunnut piilottaa johonkin kauniimpaan astiaan, joten tähän somisteeseen ihastuin heti. Annan tuotteet tarjouksessa koko toukokuun ajan -15%.




PP-tuotteen valikoimasta ei omaa suosikkia ole vaikea valita, koska olen itse ollut mukana suunnittelemassa tätä halkokoria :) Omistaja myönsi jälkikäteen, että ajatteli minun olevan ihan hakoteillä kun halusin tämän tekstin halkokoriin ja sitten vielä koko kori valkoisena... Mutta mites sitten kävikään ;)



Country Frenchin jauhemaalit ovat upea tuote, jolla on helppoa ja turvallista maalata. Tampereen Puodin remontoinnin yhteydessä pääsin itsekin testaamaan Country Frenchin maaleja ja sapluunoita ihan  käytännössä ja yllätyin kuinka helppoa se oli! Ja en voi todellakaan tituleerata itseäni remontoinnissa kovinkaan kokeneeksi ;)





Marjannen ihanat käsintehdyt kynttilät ovat löytäneet oman uskollisen asiakaskuntansa. Kynttilät muodostavat palaessaan niin kauniin pitsikuvion, että näitä kokeiltuasi et halua vaihtaa takaisin tavallisiin kynttilöihin!


Zinotin tuotteet ovat yksi uusimmista tuttavuuksista Puodin valikoimissa. Musta5101- ja Mayn-sarjat ovat paitsi toimivia, myös niin tyylikkäitä. Musta5101-sarjan astianpesuaine Mustikka on mustan tiskiharjan kanssa päivittäisessä käytössä omassa keittiössäni. Olen aina ollut vannoutunut pesusienen käyttäjä, mutta tässä tiskiharjassa harjakset ovat niin pehmeät, että lasienkin pesuu sujuu ongelmitta! I like :)



Hyvän Tuulen Puodin verkkokaupassa ja myymälöissä törmäät myös useisiin muihin kotimaisiin tuotteisiin, kuten SydänMaamin ihastuttavat tekstiilisydämet, POKAn valokuvakehykset ja peilit, Anna-Mari Westin postikortit sekä Johan-Puun sisutuskirjaimet ja pyyhenipsut.

Lisäsuolana Tampereen myymälässä Helmiiran upeat huonekalut kierrätetystä puusta. Näitä saamme toivottavasti pian tarjolle myös Poriin ja verkkokauppaankin!



Lämmin kiitos kaikille teille kotimaisille toimittajillemme että olemme saanet nauttia yhteistyöstä kanssanne! Suomalainen yrittäjyys on tärkeä juttu ja kiitos erityisesti asiakkaillemme että olette toivottaneet tuotteet tervetulleiksi myös kotiinne :)

Terkuin,
Piia Hyvän Tuulen Puodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti